Als je het niet in je lichaam ziet, betekent dit niet dat dit wezen niet bestaat. In 99,99% van de gevallen komt een parasiet absoluut onopgemerkt het menselijk lichaam binnen.

Stromectol

Prijs vanaf € 2,09 per tablet
Farmaceutische klasse: Parasietcontrole
Werkzaam bestanddeel : Ivermectine
Farmaceutische vorm: Oraal Tablet
Dosering: 3 mg | 6 mg | 12 mg Afgiftevoorwaarden
:
Zonder recept
Beoordelingen van patiënten: ⭐ ⭐⭐⭐⭐

De term "parasiet" verwijst naar een groep van verschillende parasitaire micro-organismen, luizen, mijten, protozoa, bacteriën en andere individuen die een normaal leven in een nachtmerrie kunnen veranderen. Gelukkig kunnen sommige Stromectol-pillen u redden van de ongewenste bewoners van uw lichaam. Scroll naar beneden om te zien hoe het werkt, waar je het kunt kopen en hoe het COVID-19-patiënten helpt.

Belangrijkste symptomen om te weten bij het kopen van Stromectol

Geen symptomen in het begin (incubatietijd). Infectie wordt gekenmerkt door een incubatietijd, die voor elke worm anders is.

De menselijke worm kan een tussengastheer (of een van hen) of een eindgastheer zijn. U kunt geïnfecteerd raken in een van de volgende typische gevallen:

 • Aai de hond en was je handen niet;
 • Spelen met een konijn en niet je handen wassen;
 • Eet onvoldoende verhit besmet vlees of konijn.

De parasiet leeft in de menselijke darm en geeft samen met duizenden eieren proglottiden af ​​in de omgeving. U kunt last hebben van zelfinvasie (zelfinfectie), niet van de larven, maar van de eitjes van de parasiet (oncospheres). Bij inname van oncospheres verliezen ze hun schaal in de darm, de larven graven zich in de slijmvlieswand, komen in de systemische bloedbaan en verspreiden zich door het lichaam, en vestigen zich, ook in het menselijk brein, en veroorzaken ernstige neurocysticercose.

worminfectie

Parasieten voeden zich met zachte weefsels en voedingsstoffen die zich intensief kunnen voortplanten en delen in het menselijk lichaam, wat leidt tot een aantal negatieve symptomen. Hier zijn enkele voorbeelden van de negatieve impact van helminthiasis waar Stromectol tegen kan vechten:

 • irritatie van de huid en slijmvliezen op het gebied van lokalisatie van wormen;
 • stofwisselingsstoornissen door verminderde eetlust en slechte opname van voedingsstoffen in de darm;
 • toxische effecten van wormenproducten en vorming van autotoxinen;
 • ontwikkeling van secundaire immunodeficiëntietoestanden;
 • allergie van het organisme voor wormen en producten van hun vitale activiteit, enz.

Huid problemen

Sommige artsen raden aan om Stromectol te kopen als hun patiënten een of meer van deze symptomen hebben:

 • jeuk of jeuk en roodheid in het perianale gebied;
 • manifestaties van xerosis (droogheid) van de huid;
 • veranderingen in haartextuur en dichtheid;
 • onychodystrofie (schending van de structuur van de nagels) in de vorm van longitudinale en transversale groeven, troebelheid en broze nagels.

Tegelijkertijd kan een worminfectie een van de belangrijke pathogenetische factoren zijn bij de ontwikkeling of verergering van de volgende dermatosen:

 • netelroos;
 • periorale dermatitis, rosacea;
 • seborroïsch eczeem;
 • focale alopecia van de hoofdhuid en/of baard;
 • eczeem, in het bijzonder zijn microbiële vormen;
 • Atopische dermatitis;
 • chronische vormen van pustuleuze huidziekten, waaronder acne.

Luis 

Hoofdluizen zijn kleine insecten die de hoofdhuid binnendringen en zich in het haar kunnen vermenigvuldigen. Hoofdluis komt het meest voor op de huid van baby's en kinderen.

Demodex 

Demodex is een mijt die kan leven en parasiteren op de hoofdhuid, talgklieren en kraakbeenklieren van de oogleden. De parasiet is erg klein van formaat.

Het belangrijkste symptoom van de parasiet is roodheid van de randen van de oogleden, met pijnlijke gevoelens, de oogleden zijn constant geïrriteerd en jeuken. Deze toestand verergert 's nachts en is erg moeilijk te verdragen, soms is er afscheiding uit de ogen - slijm of een schuimachtige vloeistof kan worden gezien.

Gal 

Schurft is een parasitaire infectieuze huidziekte die wordt veroorzaakt door de schurftmijt. Schurftmijten worden, net als andere parasieten, overgedragen door contact. Schurft is ongeveer hetzelfde als hoofdluis - mensen denken nog steeds ten onrechte dat de infectie mensen treft die problemen hebben met persoonlijke hygiëne. In feite houdt de schurftmijt van een te schone huid, omdat overmatige zorg voor de netheid de natuurlijke afweer van de huid vermindert.

Wat zit er in ivermectinetabletten?

Het belangrijkste actieve ingrediënt in Stromectol is ivermectine. In de geneeskunde begonnen we het te gebruiken aan het einde van de 20e eeuw. Het medicijn is opgenomen in de lijst van essentiële medicijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de effectiviteit ervan is goedgekeurd door de FDA.

Ivermectine (Stromectol) heeft een breed spectrum en infecteert de meest bekende soorten parasitaire wormen en onderhuidse teken. Ivermectine werkt snel genoeg, de maximale concentratie in het bloed wordt binnen vier uur na inname van het medicijn bereikt. De stof wordt verspreid in de weefsels en beslaat bijna alle gebieden.

Het werkingsmechanisme van anthelmintica is dat deze geneesmiddelen de functie van het neuromusculaire systeem van wormen verstoren. Simpel gezegd, de dosering van Stromectol 3 mg zal parasieten doden.

Ivermectinecrème of ivermectinetabletten

Wormen zijn een verzamelnaam die een verscheidenheid aan wormen combineert die het menselijk lichaam kunnen parasiteren. Als u plaatselijke huidirritatie heeft, kunt u uw arts vragen om de crème aan de behandeling toe te voegen.

Ze kiezen meestal een plek om in de darm te leven, maar kunnen andere organen aantasten. Volgens statistieken kan elke derde persoon op de planeet een van de wormsoorten vinden. Ivermectine-tabletten zijn daarom het enige middel dat hier voldoende werkzaam is.

Infectie komt vaker voor bij kinderen, wat bijzonder gevaarlijk kan zijn. Het kind vindt het heerlijk om de wereld om hem heen te verkennen terwijl hij probeert te proeven. Als gevolg hiervan wordt het erg moeilijk om infectie te voorkomen.

Kan ik Stromectol online kopen?

Ja, u kunt Stromectol zonder recept kopen terwijl u thuis blijft. Op onze website vindt u altijd breedspectrum anthelmintica. Wanneer een infectie optreedt en u wordt blootgesteld aan directe, verborgen symptomen die de infectie bevestigen, is het goed om medicijnen in huis te hebben die u in geval van nood kunt gebruiken wanneer u uw arts niet meteen kunt zien.

U kunt de nodige aanbevelingen krijgen van een arts die een nauwkeurige diagnose kan stellen. We zullen u helpen om ivermectine-tabletten te krijgen, waardoor wormen met succes en veilig uit een organisme worden verwijderd.

Als u uw arts al heeft geraadpleegd over het gebruik van Stromectol, maar het niet meteen kunt doen, heeft u de mogelijkheid om ivermectine zonder recept te kopen om alle parasieten in uw lichaam te doden.

Ivermectine voor mensen: wat te weten wanneer u het gebruikt?

Verborgen symptomen zijn vooral gevaarlijk omdat ze jarenlang niet duidelijk zijn voor mensen. De relatie tussen menselijke wormen en kanker is al lang vastgesteld. Als ontstekingsprocessen regelmatig voorkomen, kan het nodig zijn om anthelmintica te kopen.

De ontwikkeling van medicijnen heeft het mogelijk gemaakt om parasitaire laesies over de hele wereld met succes te behandelen. Tegelijkertijd wordt het ten zeerste aanbevolen om Stromectol onder toezicht van artsen in te nemen.

Zodra de aanwezigheid van wormen in het lichaam wordt vermoed of op de een of andere manier zelfs wordt ontdekt, moet u onmiddellijk een arts raadplegen. Het is goed om de tests te doorstaan, waarvan de resultaten de aard van het probleem bepalen. Artsen raden af ​​om zelfbehandeling te starten. U kunt Stromectol-pillen kopen die het gewenste effect kunnen geven, maar u moet rekening houden met enkele complicaties en mogelijke bijwerkingen.

Artsen geven de voorkeur aan uitgebreide behandelingsprogramma's met een optimaal dieet, nuttige vitamines, anthelmintica en medicijnen die gericht zijn op het versterken van het immuunsysteem. Het is noodzakelijk om na de behandeling een of meer tests te ondergaan om de doeltreffendheid ervan te verifiëren.

Onderpand

Hoewel het zeldzaam is, kan Stromectol voor sommige mensen zeer ernstige en soms dodelijke bijwerkingen veroorzaken. Bel onmiddellijk uw arts of zoek medische hulp als u een van de volgende symptomen heeft die verband kunnen houden met een zeer slechte bijwerking:

 • Elke indicatie van allergische reacties zoals huiduitslag, netelroos, jeuk, rode en gezwollen huid met blaren of vervelling, enz. ;
 • Ernstige duizeligheid of flauwvallen
 • Veranderingen in het gezichtsvermogen, oogpijn of zeer ernstige oogirritatie;
 • Ernstige huidirritatie;
 • Articulaire pijnen;
 • Ontsteking;
 • Warmte.

Hoe wordt Stromectol ingenomen?

Gebruik dit geneesmiddel zoals voorgeschreven door uw arts. Lees alle verstrekte informatie. Volg strikt alle instructies:

 • Pas op voor een lege maag;
 • Drink bij elke pil een groot glas water.

Wat gebeurt er als ik een dosis mis?

U hoeft slechts 1 dosis van dit geneesmiddel in te nemen. Als u een andere dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt.

Wie kan dit medicijn nog meer gebruiken?

 • Ivermectine voor zwangere vrouwen. Neem contact op met uw arts als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft. U moet uw arts raadplegen die alle voordelen en risico's voor de foetus zal onderzoeken.
 • Ivermectine voor kinderen. Ivermectine is gecontra-indiceerd voor kinderen jonger dan vijf jaar of kinderen die minder dan 15 kilogram wegen.
 • Ivermectine voor honden en katten. Het is goed voor de bestrijding en behandeling van parasitaire ziekten van verschillende lokalisaties bij honden en katten, werkt op de larvale en geslachtsrijpe stadia van nematoden van het maagdarmkanaal en de longen, evenals op de larven van onderhuidse, nasofaryngeale, maag-, luizen , bloedzuigers en sarcoptische teken.

Ivermectine voor COVID-19

Het overweldigende nieuws is er voor degenen die bang zijn voor aanvallen van het COVID-19-virus. Er is in vitro-onderzoek geweest dat ons de strijd tegen ivermectine en het coronavirus en de overwinning van laatstgenoemde in twee dagen heeft laten zien. Volgens Dr. Kylie Wagstaff van het Monash Biomedicine Discovery Institute (de auteur van het onderzoek) stopte ivermectine de groei van SARS-CoV-2 in celcultuur in slechts 48 uur.

"Nous avons con que même seule dose peut éliminer tout l'ARN viral en 48 heures et que même en 24 heures, il est considérablement réduit", om Dr. Kylie Wagstaff te verklaren commentaar te geven op de publicatie scientifique dans "Antiviral Research".

Volgens haar zijn deze experimenten in vitro gedaan, dus het moet op mensen worden getest voordat wordt beweerd dat ivermectine echt effectief is. Het is ook noodzakelijk om de effectieve dosis van dit medicijn te vinden die bij mensen kan worden gebruikt.

De experimenten werden uitgevoerd op de Vero-hSLAM (Afrikaanse groene aap nier epiteliale cellen) cellijn. Er was een afname van 93% in viraal RNA gedurende 24 uur vergeleken met het controlemonster. Dit resultaat bereikt 99% binnen 48 uur na de injectie.

Hoe bewaart u Stromectol

Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De temperatuur moet lager zijn dan 86 graden F (30 graden C). Bewaar niet in de badkamer. Bewaar alle medicijnen op een veilige plaats. Houd alle medicijnen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Gooi ongebruikte of verlopen medicijnen weg. Niet doorspoelen in het toilet of doorspoelen, tenzij anders aangegeven. Als u vragen heeft over het weggooien van uw medicijnen, neem dan contact op met uw apotheker. Mogelijk zijn er in uw regio programma's voor het witwassen van drugs.

Hoe gebruikt u Stromectol-tabletten?

Stromectol kan alleen worden gebruikt zoals voorgeschreven door een arts. Na de nodige tests en diagnose zal de specialist de behandeling voorschrijven en de vereiste dosering selecteren. Bij demodicose bij een volwassene kan een enkele dosis van het medicijn oplopen tot 12 mg.

Volgens de gebruiksaanwijzing voor mensen moet het geschatte gewicht van de patiënt 70 kg zijn, voor patiënten van wie het lichaamsgewicht deze waarde overschrijdt, selecteert de arts een individuele dosering. In de meeste gevallen is een enkele dosis van het medicijn voldoende om volledig van de ziekte af te komen, maar soms kan het nodig zijn om het medicijn opnieuw te starten.

Het wordt twee weken later in een vergelijkbare dosering uitgevoerd. Bij het gebruik van Stromectol wordt aanbevolen om zich aan de volgende regels te houden:

 • neem de tabletten een half uur voor de maaltijd in met veel water;
 • het dieet moet worden gewijzigd, met uitzondering van gerookt, vet en gekruid voedsel;
 • het is onmogelijk om behandeling met Stromectol en alcoholgebruik te combineren, dit kan leiden tot een negatieve reactie van het lichaam.

Men moet niet zelfmedicatie geven en de door een specialist vastgestelde dosering wijzigen, alleen een arts kan het optimale behandelingsregime kiezen, rekening houdend met de kenmerken van het lichaam.

Merk op dat het goed is om de nodige tests te doorstaan ​​om het succes van de therapie na het einde van de behandeling te bevestigen.

Waar ivermectine kopen?

Aangezien ivermectine is goedgekeurd door internationale gezondheidsorganisaties, kan het worden gekocht in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, België en Canada. Dit medicijn heeft verschillende namen die je in apotheken over de hele wereld kunt vinden. U kunt generieke geneesmiddelen vinden met een dosis van 3 mg.

Hier zijn enkele bekende merknamen:

 • Heartgard (Verenigde Staten)
 • Sklice (Verenigde Staten)
 • Stromectol (Verenigde Staten)
 • Ivomec (Canada)
 • Ivexterm (Mexico)
 • Scabo (Zuidoost-Aziatisch land)
 • Soolantra (voor de behandeling van rosacea).

In onze online apotheek kunt u kiezen voor medicijnen in de vorm van tabletten. De prijs van medicijnen blijft betaalbaar voor patiënten.

Onze online apotheek is een mogelijkheid om Stromectol-pillen online te kopen. De prijs is redelijk terwijl de efficiëntie is bewezen. Een verscheidenheid aan keuzes stelt u in staat om medicijnen te vinden om een ​​bepaald type parasiet te elimineren.

Het slikken van pillen is echter maar één schakel in de keten van ongediertebestrijding. Met medicijnen kunt u alleen levende wormen verwijderen. Verder gebruik van medicijnen zorgt voor de eliminatie van dode wormen, omdat ze zelfs in deze staat ernstige schade aan het lichaam toebrengen.

Hoeveel moet u online betalen voor Stromectol

De startprijs van Stromectol was 5 5, aangeboden door de fabrikant Merck in 1987. Sinds 2021 zijn ivermectinetabletten in Nederland de goedkoopste behandelingsoptie voor hoofdluis voor kinderen rond de € 8. De haarlotion kost echter ongeveer € 250 voor één behandeling.

De totale hoeveelheid pillen die u moet innemen, heeft uiteindelijk invloed op de totale prijs van de behandeling. Wij bieden u aan om Stromectol online te kopen tegen de zeer lage prijs van € 2,98 per tablet als u 40 tabletten tegelijk koopt. Hoe meer je koopt, hoe minder je hoeft te betalen.

Stromectol is effectief bij de behandeling van veelvoorkomende soorten parasieten. De prijs van anthelmintica stelt u in staat om onmiddellijk met de behandeling te beginnen. In onze online apotheek vindt u medicijnen tegen wormen, die niet alleen volwassen wormen aantasten, maar ook hun larven. Sommige pillen kunnen u en uw gezin in staat stellen terug te keren naar een normaal, gelukkig leven.